Spa kapsula na efikasan nacin ostvaruje koncept hidrofuzije tj. spajanja dveju tehnologija u korišcenju toplote – infracrvenog zracenja i omogucava njihovu kombinaciju sa dejstvom vibromasaže, hromo i aromaterapije. Tokom tretmana, telo klijenta u jednokratnom vešu nalazi se unutar kapsule izloženo blagotvornom dejstvu kombinovanih uticaja unutrašnjeg ambijenta kapsule. Klijent leži na mekom vibrirajucem ležaju, dok je glava izvan kapsule, udobno oslonjena na jastuk i hladjena spoljnjim vazduhom koji cirkuliše oko nje. Sve raspoložive funkcije se tokom tretmana mogu menjati i podešavati preko kontrolnog panoa, koji je pred ocima klijenta i na dohvat njegove ruke.

Najsavršeniji sistem za smanjenje telesne mase, tretmane za usporavanje starenja, eliminisanje celulita i otklanjanje stresa, dizajniran i prihvacen od strane lekara!

Spa kapsula je jedinstveni spoj naprednih, najsavremenijih tehnologija i drevnih metoda masaže, aromaterapije i audio-vizuelne relaksacije. Ovaj cudesan spoj, dodatno pojacan tajnom Pulse-Jet tehnologijom cini Spa kapsulu najnaprednijom napravom za opuštanje. Poboljšajte svoje zdravlje i promenite svoj život! Uživajte u spa tretmanima koji integrišu zdravlje i estetiku, narocito poklanjajuci pažnju uspostavljanju ravnoteže uma, tela i duha. Smanjite stres i ojacajte sposobnost svog tela da stimuliše prirodno lecenje, regeneraciju, bolje zdravlje i vitalnost.

Iskoristite blagodeti Spa Kapsule:

Smanjenje telesne mase i celulita

Detoksikacija Smanjenje zadržavanja vode

Relaksacija i oslobadjanje od stresa

Opuštanje napetosti mišica i olakšavanje upala

Ubrzavanje oporavka nakon povreda

Sagorevanje kalorija ekvivalentno brzom hodanju

Stimulacija metabolizma

Pojacavanje cirkulacije

Limfna drenaža

Cišcenje kože i osvežavanje tena

Svi tretmani u Spa kapsuli su kombinacija suve saune, vibromasaže, svetlosti, cistog kiseonika i aroma terapije.

 

Share: